Team Sportservice Krimpenerwaard

Sportloket

Wie zijn wij?

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokale sportloket voor de gemeente Krimpenerwaard. Binnen de gemeente informeren, adviseren en begeleiden wij iedereen op het gebied van sporten en bewegen. Wij organiseren wekelijk activiteiten voor alle inwoners in samenwerking met sportverenigingen en sportaanbieders in de buurt. Bij ons werken Buurtsportcoaches waarbij je met elke sport- of beweegvraag terecht kan. Al onze activiteiten zijn te vinden op: www.teamsportservice.nl/krimpenerwaard

Activiteiten

Team Sportservice Krimpenerwaard organiseert wekelijks activiteiten, altijd met het doel om mensen te laten genieten van sport en bewegen. Een paar activiteiten die we organiseren:

  • Wandelgroepen: waarbij samen met een groep op een vast tijdstip gewandeld wordt. Dit kan een kortere afstand of wat langer zijn, afhankelijk van je eigen voorkeur.
  • Beweegles op Muziek Speciaal voor Vrouwen: elke vrijdagochtend kun je een uur sporten met enkel andere vrouwen.
  • Walking Football: de nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers. Hierbij wordt gewandeld, mag de bal niet boven heuphoogte komen en zijn slidings verboden.

Daarnaast organiseren we Fittesten voor senioren waarbij hun fitheid getest kan worden, zijn we actief op (basis)scholen om kinderen meer te laten bewegen en zetten we ons in voor Aangepast Sporten zodat ook iedereen met een beperking de sport naar wens uit kan oefenen!

Contactgegevens

Wil je meer weten?

www.teamsportservice.nl/krimpenerwaard

T: 0174 – 244 940

Of kom langs bij een van onze spreekuren, ook bij jou in de buurt!

De Smaragd 33
2872 ZT Schoonhoven

Delen via: