Kwadraad

maatschappelijk werk

Wie zijn wij?

Kwadraad is er voor iedereen van 0 – 100 jaar. 

 

Je kunt bij ons terecht met allerlei vragen over: 

Gezin & Opvoeding

Opvoeden is niet altijd even makkelijk en alle ouders hebben wel eens vragen of problemen. Wil je dat er verandering komt voor jouw situatie?

Relatie & Huwelijk

Ga je scheiden? Hebben jij en je partner vaak ruzie? Of is je partner vreemdgegaan? Hoe ga je daarmee om?

Ruzie & Geweld

Ruzie in een gezin is altijd vervelend. Zeker als het vaak gebeurt en als erbij geslagen of gescholden wordt. Wil jij de ruzies en het geweld stoppen?

Verlies & Rouw

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verlies en rouw. Bijvoorbeeld als een familielid of iemand anders uit je naaste omgeving overlijdt. Je kunt ook een soort leegte voelen na een scheiding, als je je baan verliest of met pensioen gaat.

Geld & Werk

Heb je geen inzicht in je uitgaven? Heb je schulden? Of kom je maar niet aan een baan? Om oplossingen te vinden voor jouw situatie kun je bij ons terecht.

Wat doen we?

Samen met een maatschappelijk werker of de pedagoog van Kwadraad ga je op zoek naar een antwoord op jouw vraag. Je hebt één of meer gesprekken met de maatschappelijk werker, pedagoog of thuiscoach afhankelijk van jouw situatie. Je kunt soms meedoen met een groep. Je zet jezelf actief in voor de verbetering van jouw leven. De maatschappelijk werker geeft je daarvoor ideeën, tips of oefeningen.

 

Activiteiten

  • Ochtend over opvoeding i.s.m. Krimpenerwaard Intercultureel
  • Training bij relatieproblemen: Houd me vast
  • Assertiviteitstraining
  • Rouwgroep
  • Training omgaan met geld
Kwadraad

Contactgegevens

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op.

Delen via: